MOM

Az anyaság új dimenziókat nyitott meg az életemben, eddig sosem tapasztalt érzéseket hozott elő belőlem, egyben új, praktikus problémákat is felvetett.

Milyen fülbevalót vehetek fel, ami nem nyomja a baba fejecskéjét?

Tudok-e nyakláncot hordani, vagy az első percben tépi le a nyakamról a picikém?

Segít-e egy karkötő pár percre lekötni a nyűgösködő babámat sorbanállás, vagy éppen egy családi rendezvény közben?

A blogomban öltözködési, ékszerviselési tanácsokkal segítek az újdonsült anyukáknak, akik a babájukkal, gyerekükkel együtt is szeretnének csinosak és stílusosak maradni, a picikkel harmóniában, akár összeöltözve megjelenni.

LOVES

Észre kell vennünk azokat a gyémántokat és drágaköveket, amelyek nem közvetlenül az ékszereinkben csillognak, hanem olyan emberek, vagy olyan teljesítmények formájában vannak jelen az életünkben, akikre-amikre érdemes felnézni.

A blogban interjúkat készítek olyan „csiszolatlan gyémánt” tehetségekkel, akik a siker, vagy akár a világhír kapujában állnak és akikről még sokat fogunk hallani, valamint olyan sikeres emberekkel, akiknek egyszerűen csak jó követni a karrierútját, mert tanulhatunk belőle.

Szívügyem a Magyarországon élő tehetségek bemutatása, akik ahelyett, hogy a könnyebb utat választva külföldön futnának be karriert, itthon maradtak és itthon dolgoznak, megmutatva nekünk, hogy a szorgalom és tehetség mindenhol sikert arat.

DIAMONDS

Caprice, Pavé Diamond, Esprit, Just Cavalli, Puma, Pierre Cardin… Csodás ékszermárkák marketingeseként dolgozhattam, munka közben pedig értékes tudást gyűjtöttem össze az ékszerekről. Emellett persze szeretek képben lenni az új trendekről is és ha valahol valami szépet, érdekeset látok, azt szeretem megosztani.

Mivel a barátnőim, majd ügyfeleim és ismerőseim is egyre gyakrabban kérik a tanácsomat ajándékvásárlás, vagy gardróbfrissítés előtt, ezért igyekszem itt a blogban is ötletekkel és tippekkel segíteni az ékszervásárlást. Hiszek abban, hogy akár pár száz forintért is lehet csoda kincseket találni, ha van szemünk a minőségre. Okosan kombinálva az alapdarabokat, a kiegészítők segítségével szinte fillérekből felturbózhatjuk a ruhatárunkat.

AZ ALAPÍTÓTÓL

Észre kell vennünk azokat a gyémántokat és drágaköveket, amelyek nem közvetlenül az ékszereinkben csillognak, hanem olyan emberek, vagy olyan teljesítmények formájában vannak jelen az életünkben, akikre-amikre érdemes felnézni.